De wereld zit vol met kennis. Leer.

Het organiseren van een evenement lijkt makkelijker dan het is. Je mag namelijk niks over het hoofd zien en alles moet tot in detail worden uitgedacht. In het beroep Cultural Event Manager help je bij de organisatie van grote evenementen zoals beurzen, congressen, festivals, concerten en open dagen. Je vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar voorstellen voor een operationeel plan en werkt deze uit. Daarbij regel en coördineer je de organisatie en uitvoering van evenementen, ontwikkel en beheer je voorlichtings,- promotie- en pr-materiaal en hebt contact met artiesten en sprekers.
Je kunt goed organiseren, improviseren, samenwerken en delegeren. Je bent een spin in het web en weet je hoofd tijdens het werk koel te houden als dingen anders gaan dan gepland. De opleiding duurt 8 tot 12 maanden en is een combinatie van theorie en praktijk.

Cultural Event Management

Cultural Event Management

Audio Visual Professional

Audio Visual Professional
In het beroep van een Audiovisual Professional werk je mee aan beeld en geluid voor videoproducties, televisieprogramma’s, filmopnames of geluidsopnames. De opleiding is gericht op de technische kennis die nodig is voor de uitoefening van het beroep evenals kennis van de voor evenementen benodigde apparatuur. Aan het eind van de opleiding weet je veel van techniek en hoe je met beeld, geluid en licht iets moois kunt maken. De opleiding duurt 8 tot 12 maanden en is een combinatie van theorie en praktijk.
In de wereld van vandaag is niks zo belangrijk als sociale media. De grote voordelen van sociale media zijn dat het vrij eenvoudig is in zijn gebruik én een waanzinnig groot bereik heeft. In zeven weken tijd leer je de basis skills om sociale media te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Je wordt getraind om met simpele strategieën je bereik op Facebook, Twitter en Instagram te vergroten. Hierbij word je ook getriggerd om zelf slimme strategieën te bedenken en leer je omgaan met betaalde reclame. De cursus is ideaal voor: marketeers, merken, kleine bedrijven, freelancers en ieder ander die mogelijkheden ziet in de zakelijke kant van sociale media.

Social Media Professional

Social Media Professional